Om företaget

I ett mindre och lokalt förankrat företag som vårt är vi intimt beroende av gott kundansvar. Vi tror på den lokala särprägeln och använder oss i första hand av lokala leverantörer och då detta inte är möjligt när det gäller kistor, urnor och gravstenar använder vi småländska leverantörer.

Detta är vårt företags fördelar som vi hela tiden vill utveckla. Sörjande människor måste mötas av medmänsklig omtanke. De har samtidigt rätt att förvänta sig att de tjänster Nässjö Begravning & Juridik AB erbjuder präglas av genuin professionalitet.

Vi vill hela tiden förbättra servicen och känslan av att man hos oss blir väl omhändertagen. Vi är därför tacksamma för Era frågor, kommentarer och synpunkter.

Vi följer EU:s direktiv för begravningsverksamhet (SS-EN 15017:2006). Det betyder att du får prisuppgift vid första besöket hos oss, att vi följer deras etiska regler när det gäller hanteringen av den avlidne, och att hela begravningsuppdraget sker med värdighet. Vi är också auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Vi står till tjänst med följande:

  • Begravningar
  • Gravstenar
  • Försäkringar
  • Bouppteckningar
Om företaget